Thursday, July 12, 2012

De Obesitas Vaccin

Wetenschappers pleiten het veranderen van de mentale toestanden van mensen om hun consumptieve neigingen onder controle te houden.




Een nieuwe studie gepubliceerd in het Journal of Animal Science en biotechnologie, beweert dat vaccins het antwoord op de chemische en psychologische problemen die obesitas omringen. De co-auteur van de studie was ook de president en Chief Scientific Officer van een bedrijf genaamd Braasch Biotech LLC. Braasch Biotech LLC, dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling van menselijke en dierlijke vaccins. In wezen, door het remmen van natuurlijke hormonen, hopen de onderzoekers te voorkomen dat mensen eten.

Big Pharma hebben een op alle vaccins voor, dat wil zeggen de universele griepprik, dat bedoeld was om het publiek terug te lokken naar een reguliere vaccinatieschema. Dit is echter niet alleen om het vergiftigen van het publiek door vaccinaties, de geneesmiddelen industrie zien de obesitas-markt als een onaangeboorde monetaire bron - als een executieve legde uit: "Kun je je voorstellen het potentieel voor vaccins?


bron: http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=31880

No comments:

Post a Comment