Friday, July 13, 2012

De grote dekmantel rondom het giftige Aspartaam





De introductie van Aspartaam in de Amerikaanse voedselketen begon in de zomer van 1981. Sinds die tijd is het aantal doden als gevolg van de ziekte van Alzheimer met een factor 100 (dus 10.000%) gestegen. Autisme is met 2500% gestegen en auto-immuunziekten, waaronder MS, zijn zonder enige schijnbare aanleiding, tot epidemische proporties gestegen. Kankergevallen, een ziekte die bij blootstelling aan formaldehyde, altijd direct een kenmerk is van blootstelling eraan, zijn ook geëxplodeerd. Huidkanker is met zo’n 400% gestegen, leverkanker is verdriedubbeld enz. enz. 
 
Dr. Woodrow C. Monte, is emeritus-professor ‘Food Science and Nutrition’ (voedselwetenschap en voeding) aan de Arizona State University en hij heeft als wetenschappelijk onderzoeker, een ervaring van tientallen jaren op dit gebied, maar ook als leraar, uitvinder en industrieel consultant, waarbij hij zich ook heeft opgeworpen als expert op het gebied van voedseladditieven, stoffen, vaak chemische, die dus industrieel aan voedsel worden toegevoegd, zoals geur-, smaak- en kleurstoffen. Hij specialiseerde zich ook op het gebied van de veiligheid en preventie van lichamelijke en geestelijke gevolgen van het innemen van deze stoffen door mensen.

In het geval van kunstmatige zoetstoffen heeft hij meer dan 30 jaar lang de relatie onderzocht tussen deze zoetstoffen en de explosie van de huidige ziekten, zoals geboorte-afwijkingen, Alzheimer, hart- en vaatziekten, MS en vele verschillende vormen van kanker.


Gevaarlijk? Maak je niet dik, aspartaam blijkt steeds meer trendy te worden. Lekker zo’n rosébiertje..!


Dr. Monte: “In een artikel uit 1985, waarin ik waarschuwde voor de potentiële gezondheidsrisico’s die optreden door het innemen van de methanol in Aspartaam, beweerde ik dat de wetenschappelijke literatuur geen studies bevatte, die verwezen naar de kritische vraag of Aspartaam (of methanol) geboorte-afwijkingen veroorzaakt. Maar ik was onvolledig geïnformeerd op dat moment, wat veroorzaakt werd, doordat mij willens en wetens informatie werd onthouden over deze materie..!
 
Mij werd een sleutelnotitie onthouden van de FDA (Food- and Drug Administration), de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit. Dit memo, gedateerd 11 September 1978 (!), beschrijft gedetailleerd de geboorte-afwijkingen én de serieuze ontwikkelingen in hersenbeschadigingen, die werden gevonden bij pasgeboren konijnen, waarvan de moeders als laboratorium-testkonijnen werden blootgesteld aan voedsel met Aspartaam tijdens hun zwangerschap.

Dit memo en alle onderzoeksgegevens zijn 30 jaar geheim gehouden, tot Januari van het vorige jaar, 2011. Uiteindelijk werd dit memo geopenbaard, nota bene onder druk van de ‘Freedom of Information’-act. Wat speelt hier in hemelsnaam allemaal achter de schermen..?!”

wie er achter deze ongelooflijke cover-up zit. De naam van Donald Rumsfeld valt daarbij keer op keer. Hij was destijds de grote baas van Searle, de ‘uitvinder’ van Aspartaam.. Kijk voor een volledig verhaal over de smerige streken van deze, latere minister van Defensie, de man die zo sluw en leep de invasie in Irak wist te verkopen aan het Amerikaanse volk, HIER en HIER op de site.

Van Aspartaam naar ‘Aminosweet’.. Alias voor dezelfde misdadiger

De ‘krachten’ achter de verwoestende werking van Aspartaam beseffen dat deze stof in de negatieve belangstelling staat.. Een verandering van naam, zoals zeg maar oorlogsmisdadigers ook hun leven veilig stellen, is kennelijk de ‘way-to-go’ voor deze krachten.. In plaats van de naam Aspartaam, komt sinds een jaar of twee de naam ‘Aminosweet’ naar voren… Zelfde boef in andere kleren, zullen we maar zeggen, ondanks de ‘blij-springende’ kindertjes… De Japanse firma die het ‘patent’ op Aspartaam heeft overgenomen, Ajinomoto, probeert het blazoen van Aspartaam op te poetsen en de miljarden die het voor het patent betaalde, weer terug te verdienen…

Gewoon nog steeds Aspartaam dus, ook al heet het anders! (klik HIER voor  meer info)


No comments:

Post a Comment