Tuesday, August 16, 2011

Hogere kindersterfte bij hogere vaccinatiegraad!

Zijn we bezig onze kinderen ‘dood’ te vaccineren? Het lijkt erop als je naar de kille cijfers kijkt in dit verband. Landen die de hoogste vaccinatiegraad hebben, landen als de VS, Italië, Griekenland en het Verenigd Koninkrijk, hebben ook het hoogste sterftecijfer onder baby’s en peuters, zo heeft een nieuwe studie aangetoond..!


Vaccinaties, vaccinaties, wanneer gaan we dit middel eens zien als een paardemiddel, i.p.v. een wondermiddel..?

Het top je van de ijsberg..? Kijken we naar de VS als voorbeeld van het land met de hoogste vaccinatiegraad, waarbij kinderen maar liefst 26 (!!) vaccinaties te verwerken krijgen voordat ze überhaupt nog kunnen lopen, dan zien we in de VS ook het hoogste sterftecijfer in deze groep..! We spreken dan over 6 op 1000 baby’s en peuters.


Maar draaien we het verhaal om, dan blijkt daar hetzelfde beeld zich te tonen; in landen met het laagste vaccinatie-programma, bijvoorbeeld Zweden en Japan met 12 vaccinaties in het baby- en peutervaccinatieprogramma, dan zien we dat daar ook de laagste sterftecijfers in deze groep. Daar ligt het cijfer op precies de helft, namelijk 3 op 1000 sterfgevallen. Het bizarre daarbij is ook nog eens dat het vaccinatieprogramma ook bijna de helft is van dat van de de VS. (12 tegenover 26).
http://www.fraco.nl/wp-content/uploads/2009/10/vaccinaties.jpg

Het United Kingdom kwam met een vaccinatieprogramma van 19 vaccins in deze doelgroep op een sterftecijfer van 4,85 op de 25ste plaats in de lijst. En Nederland staat op de 22ste plaats met een sterftecijfer van 4,73 per 1000 peuters en baby’s.

Onderzoekers Neil Miller en Gary Goldman vermoeden dat het niet-meegerekende cijfer van het Sudden Infant Death Syndrome (SIDS = wiegedood) ook aan de basis zou kunnen liggen van de ‘over-vaccinaties’ van deze groep. Deze onderzoekers bekeken de cijfers van vaccinatieprogramma’s in relatie tot de sterftecijfers van 34 ontwikkelde landen.

No comments:

Post a Comment