Thursday, May 24, 2012

Eén of twee klontjes gif in je koffie..?

Je zou wel gestoord zijn om DDT of zoutzuur in je ochtendkoffie te doen, toch?  En toch is dat precies wat miljoenen mensen iedere dag doen, zonder het zelf te weten…!  Sucralose – dat wordt verkocht onder de merknaam Splenda en de nieuwe, ‘gezondere’ versie Splenda Essentials – wordt aan de man gebracht als een gezond alternatief voor suiker en als hulp bij het volgen van een dieet. Net zoals ‘Splenda’, is de naam ‘Sucralose’ een slim marketingnaampje. 
 
De werkelijke naam van dit lelijke chemische middel is té lang om even uit te spreken (op zich vaak al een indicatie dat je op je tellen moet passen!), maar dit is de volledige chemische samenstelling/naam:

1,6-dichloro-1,6-dideoxy-BETA-D-fructofuranosyl-4-chloro-4-deoxy-alpha-D-galactopyranoside

En Splenda Essentials gaat nog een stap verder bij het aanspreken van de gezondheidsbewuste consument door rond te bazuinen dat de verschillende formules vitamine B, antioxidanten (vitamine C en E) of vezels bevatten..! Maar in werkelijkheid is sucralose gewoon suiker, aangelengd met chloor en het wordt door een medicus omschreven als ‘een Dobermann aanvalshond – een zeer prikkelbaar, woest element vervat in bleekmiddel, ontsmettingsmiddelen, gifgassen uit de Eerste Wereldoorlog en zoutzuur.’ Gebruikelijke gechloreerde koolwaterstoffen omvatten ook DDT, een chemische stof die zo gevaarlijk is, dat deze inmiddels wereldwijd verboden is voor gebruik in de landbouw.


Simpel, in plaats van suikerzakje een zakje 'Splenda' openen en in je koffie of thee gieten..

De recente lijst van bijwerkingen als gevolg van het gebruik van Splenda omvat hoofdpijn en migraine, huiduitslag, paniekaanvallen, duizeligheid, diarree, darmkrampen en problemen met aan de blaas. Maar onderzoekers hebben er ook voor gewaarschuwd dat het hoge oplossingsvermogen van de gechloreerde koolwaterstoffen zoals Splenda, ook het centraal zenuwstelsel kan aanvallen, het immuunsysteem kan uitschakelen en schade aan de lever kan veroorzaken.

De fabrikant van ‘Sucralose’ komen met de claim dat hun product ‘opmerkelijk stabiel’ is en dat het volledig onverteerd met urine en ontlasting wordt uitgescheiden. Maar feitelijk blijft 11 tot 27% van deze stof in het lichaam achter! Dit is nota bene door de Amerikaanse warenautoriteit, de FDA, bevestigd..! Het is zelfs zo, dat de mate waarin deze chemische rotzooi in je lichaam wordt aangetroffen, een indicatie geeft voor de doorstróming van ingewanden en darmen en om bepaalde ziektestadia af te lezen..!

Wanneer deze stof eenmaal in het lichaam zit, blijkt de chlo0r-koolstof zich op te hopen, met gradaties tussen 1,6 en 12,2%. Over de effecten van deze opeenstapeling van chemische rommel, laat dokter James Bowen zich als volgt uit:

 “Élke chloor-koolstof-verbinding die niet direct door het lichaam wordt uitgescheiden, kan de oorzaak zijn van storingen aan de menselijke stofwisseling, en uiteindelijk dus schade veroorzaken aan de menselijke organen. Zoals we weten is vooral de lever een gifreiniger voor het lichaam en zal vooral dit orgaan de grote klap krijgen van het verwerken van dit chloor-koolstofgif. Deze tasten de metabolische cellen van de lever aan (de zg. ‘Hepatocytes’), en vernietigen deze uiteindelijk. Bij proefdieren zorgde ‘Splenda’ voor gezwollen levers, en het zorgde voor calcificaties in de nieren.”

Als je nog nooit Splenda hebt gekocht of gebruikt zul je waarschijnlijk nu wel een zucht van verlichting slaken. Maar… niet zo snel! Wat je waarschijnlijk niet weet is, dat sucralose als kunstmatige zoetstof gebruikt wordt in meer dan 4000 producten – en dat je een goede kans loopt om het dagelijks, zonder dat je het weet, te gebruiken..  De waarheid is, dat sucralose gewoon een van de duizenden ‘toxische terreurmiddelen’ is die je iedere dag kunt tegenkomen en die je in slow motion iedere dag van je leven vergiftigen – in je huis, je werkomgeving en in de producten die je gebruikt. Het grote probleem is dus dat je in de meeste gevallen niet eens weet dat je erdoor vergiftigd wordt.


Klik hier om de ’30 Most Wanted’ giftige terroristen te ontdekken en leer de eenvoudige manieren kennen om ze uit je huis, je lichaam en je leven uit te bannen.

No comments:

Post a Comment